снимка: Northern Ireland Office, УикипедияВълна от съпричастност заля Хари и Меган

...
снимка: Northern Ireland Office, УикипедияВълна от съпричастност заля Хари и Меган
Коментари Харесай

Кореспондент на BBC в британското кралско семейство: Това беше унищожително интервю

снимка: Northern Ireland Office, Уикипедия

Вълна от съпричастност заля Хари и Меган след изявлението. Ексклузивното изявление на Меган Маркъл и брачна половинка ѝ пред Опра Уинфри провокира спорни реакции в интернет. За два часа те споделиха много от тайните в английския кралски двор, като съгласно първите прогнози, тази им медийна изява ще има „ разрушителен резултат “ върху роднините на Хари, който към този момент не е принц и се радва на свободата си, написа

Голяма част от малките екрани в Съединени американски щати занапред ще излъчват откровения роман на двамата, да не приказваме, че екипът на CBS е подготвил и нов материал с непоказвани фрагменти, в които сигурно има още пикантерии, които целият свят желае да научи.

Голяма част от думите на Меган и половинката ѝ разгневиха британците, които са безапелационни, че все пак, те не биваше да се изричат толкоз жестоко за Елизабет Втора и обкръжението ѝ. От друга страна в родината на актрисата са шокирани от това по какъв начин са се отнасяли към нея, тъй като е била разведена, с различен цвят на кожата и елементарен генезис.
 
„ Това беше унищожително изявление. Но същинският удар по институцията е описанието от Хари на това, че брат му и татко му са пленени в капан и от разкритията на Меган, че на няколко пъти е търсила помощ в двореца и всякога е била отблъсквана. Не е ясно по какъв начин ще отвърне дворецът. Много от разкритията са прекомерно персонални, с цел да получат някаква реакция. Що се отнася до вестниците, които двойката толкоз ненавижда, ще трансформират ли тона си? Не е в тяхната природа “, счита Джони Даймънд, който е сътрудник на BBC в английското кралско семейство.
 
Според журналиста Меган и Хари са „ обрисували “ един самобитен портрет на „ безчувствени хора, изгубили се в една безсърдечна институция “. Той е на мнение, че с изявлението двамата единствено ще си навлекат още повече отрицателно отношение към тях.
 
След грандиозния триумф на сериала „ Короната “, доста от феновете са безапелационни, че той би трябвало да има още един сезон, който сигурно ще има голяма гледаемост. В него Меган Маркъл би трябвало да изиграе самата себе си.

„ Направете „ Короната “ в този момент и Меган би трябвало да играе Меган “, написа Бес Калб в Twitter.

„ Изоставих кариерата си, живота си. Изоставих всичко, тъй като го обичам “, признава брачната половинка на Хари, която сходно на принцеса Даяна даже и не подозирала какво я чака, когато прекрачила прага на новия си дом. Тя изяснява, че не е карала мъжа си да напуща Англия.
 
По мотив връзките ѝ с Уилям и Кейт, както и с другите по-известни членове на фамилията, потребителите в интернет се разделиха на две. Едни считат, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж се държели дистанцирано и не пробвали да им оказват помощ, до момента в който други са на мнение, че Меган била много надменна и не се съобразявала с нищо още през цялото време.
 
„ Кейт знаеше, че медиите пишат неистини за Меган, само че не сподели нищо, с цел да я отбрани! “, написа жена в Twitter.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР